Wij helpen je graag!

Alle onderwerpen

Hoe schrijf ik me in bij Jigler?

Hoe schrijf ik me in bij Jigler?

Ben je op zoek naar een baan?

Maak een profiel aan op ons vacatureplatform Jigler.nl. Hier kun je direct solliciteren op een vacature die bij jou past. Je kunt ook ons laten zoeken naar een baan voor jou. Geef dan aan dat wij contact met jou mogen opnemen. Eén van onze intercedenten belt je op om kennis met je te maken, waarna hij/zij op zoek gaat naar de perfecte baan voor jou.

Is er een match tussen jou en een opdrachtgever? Wij regelen samen met de opdrachtgever jouw inschrijving én zorgen ervoor dat je elke week je salaris uitbetaald krijgt.


Heb jij net een nieuwe baan en werkt jouw opdrachtgever samen met ons?
Dan kan jouw opdrachtgever jou inschrijven in onze portal. Hij geeft jouw persoonlijke gegevens aan ons door, net zoals de voorwaarden waaronder jij aan het werk gaat. Het kan ook zijn dat hij jou vraagt om zelf jouw gegevens aan ons door te geven. Als dit zo is, ontvang je hierover een e-mail van ons.

Vervolgens zorgen wij ervoor dat we jouw inschrijving compleet maken, door een arbeidsovereenkomst, formulier loonheffingskorting en opdrachtbevestiging op te stellen. Zodra we daarop jouw akkoord hebben, kun je aan de slag!

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.