Cookies en privacy

Wij gaan zorgvuldig om met geregistreerde gegevens, door jouw verstuurde contactformulieren en de inhoud hiervan zoals e-mailadressen en namen. Deze persoonlijke gegevens behandelen wij als vertrouwelijk informatie. Wij verkopen geen e-mailadressen of andere gegevens en geven niets uit handen. Mochten we in de toekomst commerciële boodschappen willen versturen, dan zullen wij daarvoor vooraf jouw nadrukkelijke toestemming vragen via een opt-in.

Soorten cookies

Op https://werknemer.jigler.nl/support maken we gebruik van cookies. Dit zijn kleine, eenvoudige tekstbestanden die via jouw browser op de harde schijf van je computer worden opgeslagen wanneer je onze website bezoekt. Het gebruik van cookies is veilig.

Wij vinden het belangrijk dat jij weet welke cookies onze website gebruikt en waarvoor. Wij zijn bovendien wettelijk verplicht om je te informeren en jouw toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. Hieronder een uitleg van het soort cookies op support.jigler.nl:

• Functionele cookies
    Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website. Bijvoorbeeld om online formulieren - wanneer je deze invult - naar ons te kunnen versturen.

Blokkeren van cookies

Als je wilt voorkomen dat websites cookies op jouw computer plaatsen, dan kun je je browserinstellingen aanpassen. In dat geval krijg je een waarschuwing voordat er cookies worden geplaatst. Ook kun je de instellingen zo aanpassen dat de browser op jouw computer alle cookies of alleen de cookies van derde partijen weigert. Daarnaast kun je cookies die al geplaatst zijn alsnog verwijderen. Let er wel op dat je de instellingen voor elke browser en computer die je gebruikt afzonderlijk moet aanpassen.

Wees je ervan bewust dat als je cookies blokkeert, wij niet kunnen garanderen dat onze website optimaal werkt. Sommige functies van onze site kunnen verloren gaan of het kan gebeuren dat je de website helemaal niet meer kunt zien.

Het weigeren van cookies of het inschakelen van ‘do not track’ betekent overigens niet dat je geen advertenties meer te zien krijgt. De advertenties zijn dan alleen niet meer specifiek op jouw interesses afgestemd en worden vaker herhaald. Hoe je je instellingen kunt aanpassen, verschilt per browser.

Cookies achteraf verwijderen

Na het bezoek aan de website kun je ervoor kiezen om de cookies van jouw computer te verwijderen. Hoe je dit kunt doen verschilt per browser.

Let op: cookieverklaring – ook die van derden - kan wijzigen

Als onze website wijzigt of de regels rondom cookies wijzigen, dan mogen wij zonder waarschuwing vooraf de inhoud van cookieverklaring aanpassen. Je kunt deze webpagina raadplegen voor de laatste versie. Zoals gemeld gelden er ook cookieverklaringen van derden waar wij geen invloed op hebben.

Vragen?

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben hoe wij met privacy omgaan, neem dan contact op met onze privacy officer via privacy@jigler.nl