Waarom lukt het me niet om een document goed te keuren?

Kijk allereerst of je het hokje waarmee je aangeeft dat je het document gelezen hebt en er akkoord mee bent wel hebt aangevinkt. Heb je dit gedaan, klik dan vervolgens op de knop Goedkeuren.

Is dit niet het probleem en lukt het nog steeds niet om het document goed te keuren, neem dan contact met ons op. Lees hier op welke manieren je ons kunt bereiken.