Alle onderwerpen

Hoe keur ik een document goed?

Ga in jouw portal naar de tegel Goed te keuren documenten. Hier kun je de goed te keuren documenten inzien door op de (blauwe) regel onder 'bijlage' te klikken. Lees het document goed door.

Heb je het document gelezen en ben je er mee akkoord? Vink dan aan dat je het document gelezen hebt en klik op de groene knop voor Goedkeuren.

Door op de rode knop Afwijzen te klikken, wijs je het document af. Je krijgt de mogelijkheid om een reden van de afwijzing toe te voegen.