Hoe keur ik mijn arbeidsovereenkomst goed?

Als je inschrijving is afgerond, ontvang je jouw arbeidsovereenkomst, plaatsingsbevestiging en formulier voor het wel of niet toepassen van de loonheffingskorting. Deze documenten vind je ter goedkeuring in je persoonlijke portal.

Ga in jouw portal naar de tegel Goed te keuren documenten. Dit kan via de tegel, maar ook via de menubalk links in je scherm. Hier kun je de documenten inzien door op de (blauwe) regel onder ‘bijlage’ te klikken. Het document wordt nu gedownload. Je kunt het document na het downloaden ook opslaan op je computer, tablet of telefoon.

Lees het document goed door. Ben je er mee akkoord? Klik dan in de portal op de knop Goedkeuren of afwijzen. Je krijgt dan nog eens de mogelijkheid om het document door te nemen. Vink vervolgens aan dat je het document gelezen hebt en akkoord bent en klik op de groene knop Goedkeuren

Door op de rode knop Afwijzen te klikken, wijs je het document af. Je krijgt de mogelijkheid om een reden voor afwijzing toe te voegen. Voor je het document afwijst is het verstandig om contact met ons op te nemen, om je vragen of opmerkingen te bespreken. Hier lees je op welke manieren je ons kunt bereiken.

Doe dit voor alle documenten die in deze map staan.