Wij helpen je graag!

Waarom vragen jullie doelgroep-gegevens uit?

Waarom vragen jullie doelgroep-gegevens uit?


Die vragen wij uit om te bepalen of jij tot een doelgroep hoort. Hieronder leggen we uit waarom we dat willen weten. 

Tussen de overheid en werkgevers is een banenafspraak gemaakt met als doel om meer banen te maken voor mensen die door hun persoonlijke situatie moeilijk een baan kunnen vinden. Zij hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Vanuit de Wet banenafspraak en quotum arbeidsbeperkten zijn wij verplicht om een bepaald percentage werkplekken aan te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit heet een doelgroep.

Aan de hand van de doelgroepverklaringen brengen wij in kaart of we voldoende werkplekken bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en of we recht hebben op een loonkostenvoordeel of een no-risk polis.

Het voordeel voor jou van het vallen onder een doelgroep is dat het makkelijker wordt om een baan voor langere tijd te vinden. 

Wat verwachten wij van jou?
Als voor ons niet helemaal duidelijk is of jij onder een doelgroep valt, vragen wij je een digitale vragenlijst in te vullen om je indiensttreding compleet te maken. 

Je krijgt hiervoor een e-mail met een inlogcode. Met jouw inlogcode en geboortedatum kun je inloggen in de portal. Beantwoord de vragen en onderteken de machtiging voor de doelgroepverklaring. 

Is bij jouw inschrijving al duidelijk geworden dat jij tot een doelgroep hoort? Dan ontvang je van ons een machtiging voor de aanvraag van de doelgroepverklaring per e-mail of post. Deze moet je met de hand ondertekenen en aan ons terug sturen. Je krijgt in dit geval geen digitale vragenlijst meer. 

We ontvangen de ingevulde gegevens graag binnen een week terug. 

Wat kun jij van ons verwachten? 
Natuurlijk houden we jouw gegevens geheim en gebruiken we ze niet voor een ander doel. Het beantwoorden van de vragenlijst heeft voor jou geen gevolgen.

Heb je vragen of wil je meer informatie over de vragenlijst, neem dan contact met ons op. Lees hier op welke manieren je ons kunt bereiken.


Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.