Hoe vul ik mijn uren in?

Via de tegel Uren invoeren is het mogelijk om uren in te voeren. Via de knop Nieuwe regel toevoegen voeg je andere uursoorten toe. Bijvoorbeeld bij overuren of toeslaguren. Via Documenten toevoegen voeg je een bijlage toe als urenverantwoording. Via de knop Inleveren stuur je het urenbriefje door naar jouw leidinggevende.

Onder de tegel Urenoverzicht staan alle uren die zijn doorgegeven. Via de zoekbalk vind je uren terug van eerdere weken. Het is ook mogelijk hierop te filteren.

Ben je benieuwd of jouw gewerkte uren vallen onder normale uren, overuren of toeslaguren en of je recht hebt op een overwerk- of toeslagpercentage? Klik dan op een van onderstaande vragen, voor een uitleg per uursoort.

Het kan ook zijn dat jouw leidinggevende de uren doorgeeft. Dan hoef je zelf niets te doen.

>    Wat is een normaal uur?

>    Wat is een overuur?

>    Wat is een toeslaguur?

>    Welk uursoort moet ik invullen?