Wij helpen je graag!

Hoe gaan jullie om met corona?

Hoe gaan jullie om met corona?


Via onze maandelijkse nieuwsbrief informeren we je over het laatste nieuws rondom corona. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste informatie voor jou: 

 • Heb je corona-klachten?
  Laat je testen én bespreek dit met jouw opdrachtgever of onze Jigler-partner . Zodat jullie samen kunnen kijken wat wel kan, bijvoorbeeld thuiswerken. Is er niets mogelijk en heb je klachten of wacht je op de uitslag van de coronatest? Dan meldt jouw opdrachtgever of onze Jigler-partner  je ziek via de portal. De ziekmelding wordt dan opgepakt door onze verzuimafdeling.
 • Werk je vanuit huis? 
  Dan heb je op de dagen dat jij thuiswerkt geen recht op reiskostenvergoeding. Vergeet niet via het opmerkingenveld in jouw urenbriefje aan te geven dat je thuiswerkt.
  Let op: onterecht uitbetaalde reiskostenvergoedingen worden door de Belastingdienst gezien als loon waar je belasting over moet betalen.
 • Hoe werk je veilig tijdens de coronacrisis?
  Volg de corona afspraken bij de opdrachtgever op. Belangrijk is dat het werken op een veilige manier gebeurt. In dit protocol van Stichting Doorzaam lees je hoe je veilig kan werken tijdens de coronacrisis.


Heb je andere vragen over corona? Neem dan contact met ons op. Hier lees je hoe je ons kunt bereiken.


Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.