Alle onderwerpen

Hoe kan ik mijn arbeidsovereenkomst goedkeuren?

Jouw arbeidsovereenkomst staat in jouw persoonlijke portal. Log in en klik op de tegel Goed te keuren documenten. Hier kun je de goed te keuren documenten inzien door op de (blauwe) regel onder 'bijlage' te klikken.

Lees het document goed door en keur het goed/af door op de blauwe knop Goedkeuren of afwijzen te klikken. Vink hier het vierkantje aan en klik op Goedkeuren. Doe dit voor alle documenten die in deze map staan.